Home
Sateni Cauta Ajutor Despre Anunturi Articole Bloguri Chat Evenimente Files Forums Groups News Photos Sondaje Mai mult
 
Bine ati venit in zona verde! 
Comunitatea noastra este formata din satele: Pischia, Bencecu de Sus, Murani. Bencecu de Jos si Salciua Noua. Language (ro)
Vizualizare post

Go Vasi, Go!

Vasile Stoica pleacă într-un nou turneu în America Latină: „Am simţit ceva în suflet la Cercul Polar”

12 ţări, 12 mii de km, 12 mii de euro – aşa începe noua aventură a atletului paraplegic Vasile Stoica. Lugojeanul premiat cu Premiul Special “Josif Constantin Drăgan” la Gala Premiilor de Excelenţă 2013 pentru turneul de la Capul Nord şi-a programat deja următoarea plecare în America Centrală şi de Sud.

Startul este programat în 5 februarie de pe Coasta de Vest a Statelor Unite (Los Angeles), Vasile urmând să traverseze spre Sud Mexic, Guatemala, Salvador, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Columbia, Ecuador, Peru şi Chile. Finalul călătoriei îl va găsi pe Vasile Stoica în capitala Santiago de Chile în 5 iunie, relatează Redeșteptarea.

“Mă atrage foarte mult America Centrală şi de Sud şi de mult mi-am dorit să realizez un turneu acolo. În ultima călătorie a mea, la Cercul Polar, am simţit ceva în suflet care mi-a spus să continui. Şi aşa eu nu eram prea statornic, aşa că am decis să plec din nou”, a declarat Stoica pentru Redeşteptarea.

1 euro – 1 km

Ca şi în peripeţiile precedente, Vasile Stoica nu ar putea reuşi dacă nu ar avea susţinere financiară. De această dată începutul e promiţător. “Pentru moment am banii pentru 500 de km, adica 500 de euro. Am promisiuni de la o bancă centrală că fiecare din cei 7.000 de angajaţi din ţară vor dona câte un euro, astfel încât să acopăr 7.000 de km din turneu”, relatează Vasile, ale cărui eforturi de a strânge fonduri sunt sprijinite de Fundaţia Inimi pentru Sport Ruxandra Dragomir Ilie şi Fundaţia Licinium.

Acesta speră în continuare şi în sprijinul lugojenilor care pot dona măcar cât să poată înainta câte un km: “Oricine poate să contribuie. Sper ca şi lugojenii să fie alături de mine în pregătirea acestui turneu “.

Firmele sau persoanele care doresc sa sponsorizeze acest turneu îl pot contacta pe Vasile Stoica la nr. 0749494605 sau 0765 215940 ori pe e-mailul vasile_stoica@yahoo.com.

Vasi · 1724 days ago
Commentarii
Ordonat de 
Per page: 
 
  • Nu sunt comentarii inca
   Comentariu Inregistreaza un comentariu video
 
 
 
     
Facebook

Cine aduna mai multe Like-uri?

Pischia :

Bencecu de Sus :

 

Murani :

 

Bencecu de Jos :

 

Salciua Noua :

 
Rate
1 voturi
Actiuni
Recommend
 
Categorii
Stil de viata (2 postari)
Go Vasi, Go!