Home
Sateni Cauta Ajutor Despre Anunturi Articole Bloguri Chat Evenimente Files Forums Groups News Photos Sondaje Mai mult
 
Bine ati venit in zona verde! 
Comunitatea noastra este formata din satele: Pischia, Bencecu de Sus, Murani. Bencecu de Jos si Salciua Noua. Language (ro)
Vizualizare post

Iarna pe ulita

Cand iarna ii ca vara si povestile de la gura sobei s-au mutat in ulita mare,ne-am aplecat si noi cu gandu' si cu vorba (fiecare dupa pricepere) asupra fenomenelor  meteo actuale, care de la an la an "vorbind" asa mai plastic tin sa se arate tot mai sucite.

a554fdedf3ee14de31637f8d22af46e0.jpg

Mare lucru n-am inteles nici n-aveam cum atata vreme cat ele vin dintr-un loc unde pentru noi pamantenii de azi accesul chiar si cu imaginatia pare interzis.

Dar de ce ne luptam noi cu "supranaturalul" cat se pare noi nu intelegem randuielile astea "pamantesti",pai la Pischia avem un stadion OK dar nu avem echipa,dupa defunctata pardon depunctata Juventus( frumoasa echipa) a mai fost o tentativa care suficient de rapid s-a pierdut in "negura cetii" ( na ca iar vorbesc de fenomene meteo) s-a pierdut pur si simplu,la Bencec atat al de sus cat si al din vale numele echipelor Inter si U......d, nume cu rezonanta in fotbalul mondial au facut ca de emotie probabil "respectivele" sa alunece (ptiu ) sa se autoexileze in emisfera sudica a clasamentului loc unde probabil ii tot atat de cald atata vreme cat nimeni nu "pica". Sa facem o gluma nu stiu daca inteleasa dar nu-i nimic e vreme de inteles la U......d Bencec,nu-l avem pe Ferguson il avem pe Fergusomn.

In schimb avem un A.S un AS in adevaratul sens al cuvantului adica ECHIPA DIN MURANI, care sub "paronajul" lui Cornel Brici,anul ast' competitional surprinzator sau nu domina seria din "judet" facand CINSTE SI ONOARE COMUNEI PISCHIA.

Despre Murani AS,vom mai avea ocazia sa vorbim.

Hai pa.

scolaru1234 · 1709 days ago
Commentarii
Ordonat de 
Per page: 
 
  • Nu sunt comentarii inca
   Comentariu Inregistreaza un comentariu video
 
 
 
     
Facebook

Cine aduna mai multe Like-uri?

Pischia :

Bencecu de Sus :

 

Murani :

 

Bencecu de Jos :

 

Salciua Noua :

 
Info Post
Rate
0 voturi
Actiuni
Recommend
 
Categorii
Despre Sat (5 postari)
Stil de viata (8 postari)
Iarna pe ulita