Home
Sateni Cauta Ajutor Despre Anunturi Articole Bloguri Chat Evenimente Files Forums Groups News Photos Sondaje Mai mult
 
Bine ati venit in zona verde! 
Comunitatea noastra este formata din satele: Pischia, Bencecu de Sus, Murani. Bencecu de Jos si Salciua Noua. Language (ro)
Vizualizare post

Patriotism fara frontiere

Cum stam cu dragostea in Pischia, Murani, Bencecu de Sus, Bencecu de Jos si Salciua Noua?

Sunt revoltat (e ... nu chiar asa tare.... un pic ), is nacajit pe unii care sub masca unor oameni de bine ( unde am mai auzit asta ? ) devin un picut si ipocriti.

162a0c677b91d33dde112ed2a9993996.jpg

Pai sa facem o mica introducere, cand se intampla odata ii spunem accident,a doua oara coincidenta, a treia te duci si te culci. Primii sunt cei din urma,adica cei intalniti azi virtual si live (in direct),pai ii "patruzprazece",e Valentin Day,daca i-ai zic cumva unuia mai cu suflu de patriot :

"Ce cadou ai facut de Valentin?",vai de mine ca si da replica:

"Pai nene,noi avem Dragobetele, ce Valentin, nu esti deloc patriot,Dragobetele suna mult mai frumos si autohton".

Eu zic ca si Dacia suna super dar patriotul are "Beamve" sau Audi,la nevasta ii zice Mery sau Szuzy ele avand "titulatura" de Marie si Susana iar colac peste pupaza florile cumparate de Dragobete sunt tot de la olandeji sau portugheji.

A doua categorie "cavalerii gramaticii",astia daca ai scrantit-o cumva pe virtual,ai uitat sau nu te pricepi,na ca poate unii am facut scoala dupa masa si se intuneca mai devreme la ora respectiva,imediat te taxeaza :

"Ba invata sa scrii" sau alte de genu',astora le amintesc,uite merg la medic si primesc o reteta,nu inteleg nimic ce scrie dar nu-i loveste deloc simtul scrisului corect sau mai "evident",au nevoie de-o aprobare sa zicem pentru butelie ca era la moda sau un loc de garaj si Nea Responsabilul (un nene adus de valul politic) scrie pe cerere:"rog s-a rezolva-ti ", oare refuza aprobarea ? A treia categorie despre astia, dupa .....poate ma lipesc ..... sa lipesc ceva afise.

Hai pa. 

scolaru1234 · 1710 days ago
Commentarii
Ordonat de 
Per page: 
 
  • Nu sunt comentarii inca
   Comentariu Inregistreaza un comentariu video
 
 
 
     
Facebook

Cine aduna mai multe Like-uri?

Pischia :

Bencecu de Sus :

 

Murani :

 

Bencecu de Jos :

 

Salciua Noua :

 
Info Post
14.02.2014 (1710 days ago)
Rate
0 voturi
Actiuni
Recommend
 
Categorii
Despre Sat (5 postari)
Stil de viata (8 postari)
Patriotism fara frontiere