Home
People Search Help About Ads Articles Blogs Chat Events Files Forums Groups News Photos Polls More
 
Bine ati venit in zona verde! 
Comunitatea noastra este formata din satele: Pischia, Bencecu de Sus, Murani. Bencecu de Jos si Salciua Noua. Language (ro)
Post view

Caldura mare monser

Se anunta zile fierbinti,la propriu stiam,la figurat un paradox,multi incep sa tremure,de la caldura mare in neant Fata Morgana intruchipand mitul lui Voda Lapusneanu cu celebru, citez din memorie "Cand ma intorc pe multi am sa popesc" pare sa fie de actualitate,dar nu va popii pe nimeni , "Voda "la a doua descalecare va fi mai blajin ca oricand,poate de la lectia anterioara poate ca vine dansul gata popit.

Noi poporul vom asista cum ne si place la o telenovela "siropoasa",cu tradari, cu reampacari,cu acceptari,cu lacrimi prezidentiale,poate cu excluderi,de fatada ori ba,timp sa avem.

Tot zilele astea am avut parte de un abandon (nu-i vorba de domnisoara Halep care cand abandoneaza, o face cu folos) datorat  tot caldurii adica mai bine zis lipsei ei dupa spusele unor surse demne de incredere, ori suntem prea ignoranti ori ne-a lovit caldura prea tare ca nu am inteles nimic, ba totusi am inteles ceva ....... tre' sa ma opresc ca altfel voi devenii si eu o victima ... a caldurii.

Hai pa si  o duminica placuta.

scolaru1234 · 1573 days ago
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Facebook

Cine aduna mai multe Like-uri?

Pischia :

Bencecu de Sus :

 

Murani :

 

Bencecu de Jos :

 

Salciua Noua :

 
Post info
29.06.2014 (1573 days ago)
Rate
0 votes
Actions
Recommend
 
Categories
Despre Sat (5 posts)
Stil de viata (8 posts)
Caldura mare monser