Home
Sateni Cauta Ajutor Despre Anunturi Articole Bloguri Chat Evenimente Files Forums Groups News Photos Sondaje Mai mult
 
Bine ati venit in zona verde! 
Comunitatea noastra este formata din satele: Pischia, Bencecu de Sus, Murani. Bencecu de Jos si Salciua Noua. Language (ro)
Vizualizare post

Caldura mare monser

Se anunta zile fierbinti,la propriu stiam,la figurat un paradox,multi incep sa tremure,de la caldura mare in neant Fata Morgana intruchipand mitul lui Voda Lapusneanu cu celebru, citez din memorie "Cand ma intorc pe multi am sa popesc" pare sa fie de actualitate,dar nu va popii pe nimeni , "Voda "la a doua descalecare va fi mai blajin ca oricand,poate de la lectia anterioara poate ca vine dansul gata popit.

Noi poporul vom asista cum ne si place la o telenovela "siropoasa",cu tradari, cu reampacari,cu acceptari,cu lacrimi prezidentiale,poate cu excluderi,de fatada ori ba,timp sa avem.

Tot zilele astea am avut parte de un abandon (nu-i vorba de domnisoara Halep care cand abandoneaza, o face cu folos) datorat  tot caldurii adica mai bine zis lipsei ei dupa spusele unor surse demne de incredere, ori suntem prea ignoranti ori ne-a lovit caldura prea tare ca nu am inteles nimic, ba totusi am inteles ceva ....... tre' sa ma opresc ca altfel voi devenii si eu o victima ... a caldurii.

Hai pa si  o duminica placuta.

scolaru1234 · 1570 days ago
Commentarii
Ordonat de 
Per page: 
 
  • Nu sunt comentarii inca
   Comentariu Inregistreaza un comentariu video
 
 
 
     
Facebook

Cine aduna mai multe Like-uri?

Pischia :

Bencecu de Sus :

 

Murani :

 

Bencecu de Jos :

 

Salciua Noua :

 
Info Post
29.06.2014 (1570 days ago)
Rate
0 voturi
Actiuni
Recommend
 
Categorii
Despre Sat (5 postari)
Stil de viata (8 postari)
Caldura mare monser