Домой
Посетители Поиск Помощь О сайте Объявления Статьи Блоги Чат События Файлы Форумы Группы Новости Фото Опросы Ещё
 
Bine ati venit in zona verde! 
Comunitatea noastra este formata din satele: Pischia, Bencecu de Sus, Murani. Bencecu de Jos si Salciua Noua. Language (ro)
Посмотреть сообщение

Caldura mare monser

Se anunta zile fierbinti,la propriu stiam,la figurat un paradox,multi incep sa tremure,de la caldura mare in neant Fata Morgana intruchipand mitul lui Voda Lapusneanu cu celebru, citez din memorie "Cand ma intorc pe multi am sa popesc" pare sa fie de actualitate,dar nu va popii pe nimeni , "Voda "la a doua descalecare va fi mai blajin ca oricand,poate de la lectia anterioara poate ca vine dansul gata popit.

Noi poporul vom asista cum ne si place la o telenovela "siropoasa",cu tradari, cu reampacari,cu acceptari,cu lacrimi prezidentiale,poate cu excluderi,de fatada ori ba,timp sa avem.

Tot zilele astea am avut parte de un abandon (nu-i vorba de domnisoara Halep care cand abandoneaza, o face cu folos) datorat  tot caldurii adica mai bine zis lipsei ei dupa spusele unor surse demne de incredere, ori suntem prea ignoranti ori ne-a lovit caldura prea tare ca nu am inteles nimic, ba totusi am inteles ceva ....... tre' sa ma opresc ca altfel voi devenii si eu o victima ... a caldurii.

Hai pa si  o duminica placuta.

scolaru1234 · 1573 дней назад
Комментарии
Сортировка: 
Показывать по: 
 
  • Комментариев пока нет
   Комментарий Записать видео-комментарий
 
 
 
     
Facebook

Cine aduna mai multe Like-uri?

Pischia :

Bencecu de Sus :

 

Murani :

 

Bencecu de Jos :

 

Salciua Noua :

 
Информация о сообщении
29.06.2014 (1573 дней назад)
Рейтинг
0 голоса
Действия
Рекомендовать
 
Категории
Despre Sat (5 сообщения)
Stil de viata (8 сообщения)
Caldura mare monser